OM OS

Feriebolig Alanya
Feriebolig Alanya

FerieboligAlanya er din personlige formidler af feriebolig udlejning i Tyrkiet, Tosmur, Alanya med personlig og kyndig hjælp står vi klar til at gøre din ferie til noget helt unikt og særligt.

EurodanAlanya står idag som et unikt udlejningsvirksomhed i Alanya som i 2017 afholdt 10 års jubilæum. Det betyder at mere end 10 års erfaring, har skabt grobund for erfaring, ekspertise og know-how.

Der er danske medarbejdere det meste af året og blandt andet dette er med til at styrke den helt særlige håndtering af din ferie og oplevelse i Alanya og omegn.
Om du er fast gænger i Alanya eller skal opleve denne helt fantastiske by for første gang, så kan FerieboligAlanya hjælpe dig med din forespørgsel: vi er det foretrukne valg i formidling af ferieboligudlejning.

Feriebolig Alanya Villa med privat pool
Feriebolig Alanya
Feriebolig Alanya

Nøgleordene hos FerieboligAlanya er sikkerhed, tryghed og den personlige og tætte relation til både dig som gæst og rejsende. Som formidler af ferieboliger i Alanya står vi klar til at hjælpe.
Har du brug for hjælp til rejsemål, bolig, seværdigheder i Alanyaudflugter i Alanyatransfer i Alanyabilleje i Alanya eller meget andet, så er FerieboligAlanya din perfekte rejsehjælp.

Som med alt andet hos EurodanAlanya vægter vi kvalitet fremfor kvantitet!

Derfor benytter FerieboligAlanya sig af hvad der kaldes “Det sikre valg” med ALT hvad der gøres. For at overholde dette er der sat fokus på at have færre ferieboliger i Alanya – men med Skandinaviske normer sikre garanti for ordentlige vilkår og kvalitet! Det sikre at vi kan følge med i jeres ferie og hjælpe jer fra ankomst til afrejse!

FerieboligAlanya sætter særligt fokus på gennemsigtighed og tryghed! Når i ankommer til “et nyt land” er det rart at have nogle i kan stole på, og vilkår “som i kender”.
Derfor benyttes der dansk personale på kontoret, danske kontrakter og bl.a. også danske ledsagere på alle udflugter.

Som formidlere af ferieboliger i Alanya håber vi at blive Jeres foretrukne valg.